Putno zdravstveno osiguranje

KUPITE PUTNO-ZDRAVSTVENO OSIGURANJE ODMAH I OVDE!

Postupak kupovine je brz i jednostavan:

1. Pošaljete podatke iz pasoša (ime i prezime, adresa, jmbg, broj pasoša), ili fotografije prve strane pasoša, mejlom ili viberom (ukoliko ste već kupovali preko nas, dovoljno je da pošaljete ime i prezime;

​2. Mi šaljemo uplatnicu (možete platiti u pošti, banci, m-bankom ili e-bankom);

​3. Kada dostavite dokaz da je uplatnica plaćena (slika uplatnice, printsreen ekrana ili screenshot sa telefona), šaljemo polisu (možete je štampati sami, ili imati u pdf formi).

OSIGURAJTE SE OVDE


Putno zdravstveno osiguranje

U koju god zemlju da pođete radi odmora ili posla, važno je da se osećate sigurno. Neprijatni događaji ne moraju pokvariti vaše planove. Svaki momenat putovanja treba da predstavlja uživanje.
Osiguranici mogu biti lica do navršenih 85 godina života.

Putničko zdravstveno osiguranje se može zaključiti kao individualno ili grupno (više od 10 lica), te kao porodično (roditelji i deca do 19 godina).

U slučaju iznenadne bolesti ili povrede, putničko zdravstveno osiguranje garantuje vam pokriće sledećih troškova:

  • za ambulantno lečenja
  • za nabavku neophodnih lekova i medicinskog materijala
  • za prevoz do najbliže zdravstvene ustanove
  • za bolničko lečenje
  • za prevoz u državu prebivališta
  • za stomatološke intervencije
  • za druge potrebe u vezi sa iznenadnom bolešću ili povredom.

OTKAZ ORGANIZOVANIH TURISTIČKIH PUTOVANJA

Ova usluga namenjena je pre svega pravnim licima koja se bave organizacijom turističkih putovanja kao jedna od pogodnosti koju mogu da ponude putnicima. Ugovaranjem osiguranja od otkazivanja putovanja putnicima organizovanih turističkih putovanja omogućava se dodatna sigurnost i mogućnost da u slučaju otkazivanja putovanja iz razloga navedenih u uslovima osiguranja povrate novac uplaćen turističkoj agenciji na ime turističkog aranžmana.


Prilikom kupovine putnog osiguranja lično ili online, proverite jeste li dobili uslove putnog osiguranja i informaciju za ugovarača osiguranja i osiguranika.