Dunav osiguranje i poštanska štedionica nude jedinstvene sajamske ponude auto-kredita

Povodom Međunarodnog sajma automobila, “Dunav osiguranje” i “Poštanska štedionica” istakli su specijalne popuste i pogodnosti koji se mogu ostvariti na sajamskom štandu kao i u poslovnicama “Dunava” širom Srbije. Promotivna akcija popusta “Dunav osiguranja” je počela 19. marta, a traje do 13. aprila, dok sajamska akcija “Poštanske štedionice” traje do 31. maja.

“Naša Kompanija nudi popust od 15 odsto na zaključenje auto-kasko polise za nova vozila proizvedena 2017. i 2018. godine, koja se prvi put registruju, popust od 10 odsto pri zaključenju auto-kasko polise za ostala putnička vozila, kao i pri zaključenju mini-kasko polise; popust od 10 odsto pri zaključenju auto-kasko polise za ostala putnička vozila, kao i pri zaključenju mini-kasko polise; popust od 50 odsto za obnavljanje ili zaključenje nove polise osiguranja od auto-nezgode, sa osiguranom sumom do 1.000.000 dinara za slučaj invaliditeta i osiguranom sumom od 500.000 dinara za slučaj smrti usled nesrećnog slučaja uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja auto-odgovornosti, te popust od 20 posto za premiju osiguranja pomoći na putu, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od auto-odgovornosti ili polisu auto-kaska, ili mini-kaska”, rekao je mr Mirko Petrović, predsednik izvršnog odbora “Dunav osiguranja”.

Petrović dodaje da se pri zaključenju auto-kasko polise za nova putnička vozila, koja se prvi put registruju dobija poklon kartica za gorivo u iznosu od 4000 dinara. Ono što je posebnog značaja za penzionere jeste to da svi gotovinski i refinansirajući krediti imaju uključeno osiguranje koje klijentima banke pruža dodatnu sigurnost i osiguravajuće pokriće tokom trajanja ugovora o kreditu.

Predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica mr Bojan Kekić istakao je da je “Poštanska štedionica” pripremila za sve zainteresovane građane koji planiraju kupovinu polovnih ili novih automobila posebnu sajamsku ponudu kredita u dinarima sa osiguranjem života ili bez njega, kao i kredite s valutnom klauzulom i rokom otplate od sedam godina. Maksimalni iznos kredita u dinarima ide do 3.000.000 dinara, bez učešća, odnosno do 25.000 evra uz minimalno učešće do 30 posto.

Banka “Poštanska štedionica” je u saradnji sa Kompanijom “Dunav osiguranje” ponudila posebnu vrstu kredita u dinarima, sa osiguranjem života do 1.500.000 dinara, bez učešća i samo uz sopstvenu menicu, po najnižoj kamatnoj stopi.

(Tanjug)