AMS Osiguranje: Kupite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja online uz dopunsko pokriće za COVID-19 uz 30% popusta

Zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja u AMS Osiguranju uz dodatno pokriće za slučaj bolesti COVID-19 i na odmor krenite potpuno bezbrižni. Uradite to online na našem webshopu i ostvarite čak 30 odsto popusta!

AMS Osiguranje proširilo je paket usluga i uvelo dodatno pokriće za slučaj bolesti COVID-19 kojim skupe troškove lečenja u inostranstvu, uzrokovane ovim virusom, preuzima na sebe. Odaberite naše Putno zdravstveno osiguranje i osigurajte se da ćemo pored osnovnog pokrića troškova lečenja u inostranstvu, ukoliko je ugovoreno, pokriti i troškove za slučaj potvrđene infekcije virusom COVID-19, što uključuje neophodne medicinske preglede ovlašćenih lekara, testiranje u slučaju ispoljavanja simptoma infekcije radi hitne medicinske pomoći i dijagnoze infekcije virusom COVID-19, lekove u vanbolinčkom lečenju, bolničko lečenje ili hitnu medicinsku evakuaciju u zemlju prebivališta, u skladu sa uslovima osiguranja.

Mi smo pravi izbor, jer smo vam omogućili da polisu Putnog zdravstvenog osiguranja uz dodatno pokriće za slučaj bolesti COVID-19 zaključite brzo, sigurno i lako online na našem sajtu, po 30 odsto nižoj ceni! Tako će vas premija osiguranja za individualnu polisu, uključujući doplatu za pokriće COVID-19, za sedam dana boravka na teritoriji Evrope,  koštati svega 1.102 dinara. Ušteda je velika, posebno ako na putovanje idete porodično, jer premija u tom slučaju iznosi samo 2.425 dinara za isti vremenski period.

Sve što treba da uradite jeste da izdvojite nekoliko minuta i od svoje kuće, u samo nekoliko koraka, ugovorite Putno zdravstveno osiguranje i na odmor krenete potpuno rasterećeni. Detaljno uputstvo za online zaključivanje polise Putnog zdravstvenog osiguranja možete naći na sajtu webshop.ams.co.rs. Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009.