Da sve izgleda kao pre – AMS Osiguranje

U slučaju da se nešto dogodi vašem domu ili stvarima u njemu, nudimo vam najbrže i najlakše rešenje da sve izgleda kao ranije. Zaključivanjem polise osiguranja domaćinstava u AMS Osiguranju zaštitićete svoju imovinu od nepredviđenih situacija i tako izbeći da kroz nadoknadu eventualnog materijalnog gubitka prolazite sami.

AMS Osiguranje u ponudu svojih usluga uvrštava i osiguranje domaćinstva koje vas štiti od požara, izliva vode iz instalacija, vremenskih neprilika, provalnih krađa i drugih rizika, u skladu sa uslovima osiguranja.

Premija osiguranja domaćinstva utvrđuje se u zavisnosti od kvadratutre i starosti građevinskog objekta koji osiguravate, a ukoliko uz zaključenu polisu osiguranja domaćinstva odaberete da pored građevinskog objekta osigurate i stvari u vašem stanu ili kući, u AMS Osiguranju dobijate dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije osiguranja. AMS Osiguranje omogućilo vam je da ugovorite osiguranje domaćinstva brzo, lako i jednostavno online na sajtu webshop.ams.co.rs.

Najbolje od svega je što ćete sa ovom polisom, ukoliko je ugovoreno, biti pokriveni i od troškova koji mogu nastati u slučaju da nezgoda u vašem stanu ili kući nanese štetu i  komšijama.

Podsećamo vas da u AMS Osiguranju možete osigurati i svoj automobil od brojnih oštećenja i to zaključivanjem polise Kasko osiguranja. Premiju možete plaćati u 12 mesečnih rata, a za plaćanje u celosti odobravamo i dodatni popust.

Posetite nas u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i uz pomoć stručnog i ljubaznog osoblja posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića, koja će odgovarati vašim potrebama i mogućnostima.

U zaštiti imovine, AMS Osiguranje je vaš najbolji saveznik.

Za više informacija pozovite broj 0800-009-009 ili posetite sajt www.ams.co.rs.