Osigurajte se u AMS Osiguranju

Nismo uvek svesni mogućnosti nastanka rizika u našem domu koji mogu imati ozbiljne finansijske posledice. Mislite na vreme, smanjite brigu i neizvesnost i osigurajte svoj stan ili kuću u koji ste godinama ulagali mnogo novca i truda.

AMS Osiguranje u okviru svoje široke ponude nudi usluge osiguranja pokretne i nepokretne imovine, a osiguranje domaćinstva je jedno od najčešće zaključivanih osiguranja imovine. Zaključivanjem ove polise obezbedili ste vaš dom i stvari u njemu usled požara, izliva vode iz instalacija, provalne krađe i razbojništva, kao i brojnih drugih rizika, u skladu sa uslovima osiguranja. Istovremeno, pokriveni ste i od troškova koji mogu nastati u slučaju da nezgoda u vašem stanu ili kući nanese štetu komšijama.

Statistike govore da se krađe i provale češće dešavaju u sezoni godišnjih odmora, dok vlasnici nekretnine nisu kod kuće. Stoga postoji mogućnost da vaš dom osigurate i na kraći vremenski period, što vam može biti korisno dok ste na putu.

Predlažemo da brigu o vašem domu prepustite stručnom timu AMS Osiguranja jer nama je osiguranik na prvom mestu, a nakon višegodišnjeg iskustva možemo da se pohvalimo brzom i efikasnom isplatom šteta i izuzetno povoljnim uslovima.

Čekamo vas u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije. Ukoliko želite detaljnije da se informišete o uslugama AMS Osiguranja pozovite broj telefona 0800-009-009 ili posetite sajt www.ams.co.rs .