Dunav osiguranje: Uz popuste za osiguranje i poklon gorivo do 6.000 dinara

Promotivna akcija popusta “Dunav osiguranja” počinje 19. marta i da će trajati do 30. aprila ove godine, a poklon vaučer-kartice mogu se dobiti u periodu od 19. marta do 13. aprila.

Povodom Međunarodnog sajma automobila u Beogradu, Kompanija “Dunav osiguranje” omogućava specijalne popuste i pogodnosti, koji se mogu ostvariti na sajamskom štandu, kao i u poslovnicama “Dunava” širom Srbije, rekao je Nemanja Petrović, direktor Glavne filijale Beograd 1 “Dunav osiguranja”.

– Naša Kompanija nudi popust od 15 odsto na zaključenje auto-kasko polise za nova vozila proizvedena 2017. i 2018. godine, koja se prvi put registruju, popust od 10 odsto pri zaključenju auto-kasko polise za ostala putnička vozila, kao i pri zaključenju mini-kasko polise; popust od 50 odsto za obnavljanje ili zaključenje nove polise osiguranja od auto-nezgode, sa osiguranom sumom do 1.000.000 dinara za slučaj invaliditeta i osiguranom sumom od 500.000 dinara za slučaj smrti usled nesrećnog slučaja uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja auto-odgovornosti, te popust od 20 posto za premiju osiguranja pomoći na putu, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od auto-odgovornosti ili polisu auto-kaska, ili mini-kaska – rekao je Petrović.

On je istakao da Kompanija “Dunav osiguranje” i ove godine, u saradnji sa Kompanijom “Lukoil Srbija”, poklanja kartice za gorivo.

– Pri zaključenju auto-kasko polise za nova putnička vozila koja se prvi put registruju dobija se poklon kartica za gorivo u iznosu od četiri hiljada dinara, kao i za  polovna putnička vozila. Za zaključenje mini-kasko polise  putničkih vozila, osiguranici dobijaju kartica u vrednosti od dve hiljade dinara – rekao je Petrović i naglasio da za osiguranje od auto-odgovornosti putničkog motornog vozila, uz kupovinu najmanje dve usluge iz polise “auto-bonus plus”, osiguranicima fizičkim licima (i pravnim licima koja zaključuju auto kasko osiguranja za nova putnička vozila) vaučer-kartica ima isti iznos od 2.000 dinara..

On je rekao i da promotivna akcija popusta “Dunav osiguranja” počinje 19. marta i da će trajati do 30. aprila ove godine, a poklon vaučer-kartice mogu se dobiti u periodu od 19. marta do 13. aprila, i to na svim prodajnim mestima Kompanije, u  svim “Dunav centrima”  širom Srbije, preko agenata osiguranja i naravno u Hali 1 Beogradskog sajma – na štandu “Dunav osiguranja”, odmah po otvaranju ovogodišnjeg Međunarodnog sajma automobila.

Poklon kartice važe na svim “Lukoil” pumpama na teritoriji Srbije.

Detaljnije informacije mogu se dobiti na adresi www.dunav.com i besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286.