Pravo je vreme da svoje vozilo Kasko osigurate

U slučaju da se nešto dogodi vašem automobilu nije nužno da troškove snosite sami. Usled saobraćajne nezgode, poplave, požara, pada fasade ili drveća, krađe ili drugih nepredviđenih situacija, u skladu sa uslovima osiguranja, AMS Osiguranje preuzeće rizik nad vašim vozilom i troškove nastale štete isplatiti u najkraćem mogućem roku. Najbolje od svega je što vam se, ukoliko je ugovoreno, šteta isplaćuje čak i kada ste vi krivac za nastala oštećenja.

Premiju ovog osiguranja možete platiti u 12 mesečnih rata, a ukoliko se opredelite da je platite u celosti, ostvarićete i dodatni popust.

I to nije sve! Uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod nas na poklon dobijate AMSS Super člansku i platnu karticu, kojom ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana. Vlasnik super članske i platne kartice, stiče pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, kao i hotelski smeštaj u slučaju nesreće.

U životu mnoge stvari ne možemo da predvidimo, ali ih zato možemo dočekati spremni. Ne propustite pogodnosti koje vam nudimo, već odaberite najsigurniji vid zaštite vozila još danas. Prepustite brigu o svom automobilu iskusnom i stručnom timu AMS Osiguranja. Posetite nas u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim osobljem posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića koja odgovara vašim potrebama i mogućnostima.

Za više informacija pogledajte našu Internet prezentaciju na sajtu www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.